keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pakkomielle

Kamera on hukassa, joten bloggaaminen jumittaa. Lisäksi olen ollut töissä viime viikot päivin ja suurin piirtein öin, joten vaikka kamera löytyisikin, ei mitään julkisuuteen sopivaa kuvamateriaalia olisi mahdollista ottaa. Lähinnä täällä voisi kuvata dokumenttielokuvan elämänhallinnan hukkumisesta kaaokseen.

Olen yhden maksatushakemuksen päässä siitä, että siirryn hetkiseksi pois työelämästä. Ensimmäinen vapaaherrattaren toimenpide olkoon se kameran etsiminen, tai ehkä kuitenkin tiskaus.

Siihen asti voitte ihailla tätä.Kuva: Finnish Design Shop

Minä näen valmistuneen keittiöremontin, koivupuisen tason ikkunan edessä, ja kaksi yllä mainittua arkipäivän dessign-helmeä odottamassa, että niille istutaan teemukin kanssa ja ruvetaan katselemaan ikkunasta ulos. Huuto.netissä ne olisivat nyt myynnissä, puolet halvemmalla kuin kaupan kiskurihinnat.

Jossain tuolla selkäni takana muistutetaan, että talouttamme on kohtaamassa kiistaton taloudellinen taantuma, ja että huokailin itse puoli tuntia sitten Port-au-Princen telttakyliä ja sitä, miten meillä on kaikkea ja vielä kattokin pään päällä. Että jos ei välttämättä tarvita, ei osteta, ja 380 euroa on kuitenkin aika paljon vain kahdesta tuolista. Eikä nuo itse asiassa ole edes yhtään sopivat rintamamiestalon keittiöön.

Ilonpilausta parhaimmillaan.

No, ehkä jätetään ostos siis väliin, tyydytään katselemaan kauniita kuvia ja säästetään nekin rahat. Speedheater-rahastoon.

4 kommenttia:

 1. Hei, meiltä löytyy käytetty Speedheater jos ette halua uuteen investoida!

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta ostetaan teiltä käytetty! Sehän kätsää jos ette sitä tartte. Ja voidaan lainata sitä teille sit jos joskus vielä joudutte massiiviseen skrabausoperaatioon... paitsi että eihän öljymaalia tartte skrabata.

  VastaaPoista
 3. SH on muuten tällä hetkellä siinä teidän "naapurissa" Haukivuorella äiteen mökkityömaalla. Se valmistunee kevääseen mennessä. Sovitaan kaupan ehdoista siis tarkemmin kun asia tulee teille ajankohtaiseksi?

  VastaaPoista
 4. Joo, meillä varmaan menee toi ulkovuorauksen pelastusprojekti pakostikin kesälle 2012 kun ensi kesänä olisi tarkoitus saada ehkä kunnianhimoisesti sekä koko kellari että keittiö tuunattua kuntoon.

  VastaaPoista