sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kestovaippainfo

Tämä ei nyt liity kyllä aiheeseen oikein millään tavalla, paitsi siten että meidän makuuhuone eli nurkkakamari on vihdoin päässyt pahvilaatikkovarastona toimimisen alennustilasta ja on jälleen siisti ja sievä.(Ja sitä käytetään muun muassa pyykin kuivaukseen.)

Otan kamarista valoisaan vuorokaudenaikaan kuvia, joissa sen kaikki sulot pääsevät esille. Esittelen tällä erää vain lopputuloksen, jonka saa aikaan aloitteleva kestovaippavanhempi pestessään kaikki vaippakuoret yhdellä kertaa ihan vaan varmuuden vuoksi tulevaa kestovaippakäyttäjää varten.

Tarinan opetus: Ne vaippakuorien tarrat kannattaa vissiin pitää pesun aikana kiinni.

5 kommenttia:

 1. Joo, tarrat kiinni :D
  Eikä nailoneita samaan koneelliseen, tuloksesta on omakohtaista kokemusta :DD

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä sikäli melko tehokas laji, että luultavasti kerrasta oppii miten nuo kuoret kannattaa pestä :D

  VastaaPoista
 3. Meillä minä joudun joka kerta vaippoja pyykkikoneeseen latoessani tarkastamaan tarrat - kaikki muut kun eivät täällä ole asiaa kerrasta oppineet.

  Sama pätee ulkohaalareiden sun muiden tarrakiinnikkeisiin. Yksi hupun sulkija voi saada pesukoneessa tosi ikävää tuhoa aikaan.

  T. Undine

  VastaaPoista
 4. Meillä on sellaisia kestovaipan kuoria joissa n. metrin pitkät nartsat. Ne kun pestään kaikki kerralla koneessa niin saa perheen solmuekspertti hyvää materiaalia uusien solmujen keksimiseen ja muutenkin hilpeää ajanvietettä muutenkin tylsään, tasaiseen ja kiireettömään elämäänsä :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki paitsi purjehdus on turhaa, ja voihan sen osa-alueita harrastaa tuollakin tavalla :) Meille tuli naapurista mittava ja puoli-ilmainen kestovaippasetti joten kokeillaan nyt noita tarrallisia taskuvaippakuoria ja harsoimuja, jos eivät toimi Pikku Tilliäisellä niin pitää sitten testata niitä teidän nartsavaipat ja villahousut -systeemejäkin.

  VastaaPoista