sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vauva rintamamiestalossa, osa kaksi

Rintamamiestaloa ei voi hyvällä tahdollakaan pitää kovinkaan esteettömänä asumuksena. Pienellä mielikuvituksella talo venyy ja paukkuu kuitenkin erilaisiin elämäntilanteisiin, myös vauvaperheen tarpeisiin.

Vauvamme tykkää nukkua ulkosalla. Ulkona nukkumista hän harrastaa normaaleina päivinä niin, että ensin hän ottaa tirsoja kylmällä verannalla, sen jälkeen häntä kärrätään ympäri kaupunkia, koska vaunuissa nukkuva vauva on mitä parhain syy kävelyttää itseä ja puolisoa raittiissa ulkoilmassa, ja lenkin jälkeen hän palaa takaisin verannalle.

Tämä kaikki on mahdollista siksi, että saimme viime kesänä Joensuussa oivallisen vinkin rintamamiestalon esteettömyyden parantamiseksi. Kas näin:

Yyy...Kaa...Koo!Jämälaudoista valmistettu vaunuluiska on kerrassaan mainio keksintö. Kiitän ennen muuta täysimetystä, mutta myös pitkiä vaunulenkkejä siitä, että olen voinut jo pitkään hengailla omissa rakkaissa farkuissani.

2 kommenttia:

  1. Pitääpä meidänkin kokeilla tuota... Meidän portaat näyttää vain olevan paljon jyrkemmät kuin teillä niin näinköhän onnistuu. Purkulaudoista homma ei jää kiinni. :D

    VastaaPoista
  2. Ai niin ja onneksi olkoon omiin farkkuihin mahtumisesta! ;) Täysimetystä kiitän minäkin - mahtuihan ne farkut kun vihdoin pari viikkoa sitten uskaltauduin kokeilemaan.

    VastaaPoista