perjantai 27. tammikuuta 2012

Vaalityötä

Talomme on lavastettu vaalimainokseksi, niin äskettäin myös blogi.

8 kommenttia:

 1. Anteeksi väärä numero.;)

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo jouluvalokakkosten ripustelu on ollut tosi kiva ilmiö. Vähän harmittaa, että meidän ikkunoita ei kukaan näe, niin en ole liittynyt kakkostelijoiden joukkoon.

  VastaaPoista
 3. Hauska kakkonen :) Mun mielestäni näissä vaaleissa kivaa on ollut nimenomaan ihmisten vapaaehtoinen ja kekseliäs mainostaminen (joitain hölmöjä ylilyöntejä lukuunottamatta). Itse olen peräti laiska moista tekemään, mutta tälläisistä kannanotoista ja aktivoitumisista en voi olla tykkäämättä.

  VastaaPoista
 4. Olisitte laittaneet sinne Shellin puolelle... Vai pelkäättekö että tulee kivi ikkunaan? ;)

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä - ihmisten innostus ja innovatiivisuus on aina ihailtavaa. Puoliso on Haavisto-huuman vallassa, minä en edusta kanssaan samaa puoluetta mutta olen ehdottomasti tällä toisella kierroksella kakkosen takana :)

  Itse asiassa puoliso siirsi eilen valokakkosen vintin keittiön ikkunaan, josta se näkyy isolle tielle asti. Shellin puoleisiin verannan ikkunoihin sitä ei viritelty, koska niiden edessä on luminen syreeniaita jonka kakkosaskartelija pelkäsi verottavan mainoksensa valotehoa. Sinänsä jännittävä tulkinta, että Shellin asiakaskunta ilman muuta olisi Pekka Haavistoa vastaan - tosin porukalta, joka katsoo asiakseen paiskoa toisten pihoille pulloja, röökiaskeja, karkkipapereita ja muuta roskaa voi toki odottaa melkein mitä tahansa.

  VastaaPoista
 6. Kerrankin vaaleissa voi äänestää kakkosvaihtoehtoa :)

  VastaaPoista