torstai 16. syyskuuta 2010

Hei me äänestetään!

Hetsku on hyvä olemassa. Olkoonkin, että tällä hetkellä vähän kaukana. Mutta olemassa, kiistatta.

Edellisen postauksen kommentissa hän nimittäin lanseerasi oivan idean, jonka otan nyt käyttöön: Seuraa taloblogin ensimmäinen äänestys, ja se koskee jääkaappeja.

Siis kumman kaa?

Kandidaattimme numero yksi on rouhea Smeg, kodinkoneiden aatelia. Kallis, mutta ammattilaisen mielestä myös luotettava. Saksasta tilaamalla Smegin saa puoleen hintaan siitä, mitä Suomessa maksaisi. Tekniset tiedot tästä.Kandidaatti numero kaksi edustaa katoavaa kansanperinnettä, suomalaista kodinkonesuunnittelua. Upon retrokaappi on Smegiä edullisempi ja muotokieleltään kenties vähemmän ärhäkkä. Tekniset tiedot tästä.
Äänestysnamiskat löytyvät tuosta ylävasemmalta ja äänestysaikaa on viikko. Osallistu ihmeessä, vaikutusmahdollisuutesi ovat toki lähinnä hypoteettiset mutta saadaanpa ainakin dataa perheneuvottelun ja päätöksenteon pohjaksi!

Kuvat: Smeg ja Upo

3 kommenttia:

 1. Heip!
  Postasit aiemmin hyväksi todetusta kuntoarvion tekijästä Mikkelissä - voisitko vinkata ken on kyseessä, kun ehkäkenties aletaan olla jossain vaiheessa siinä pisteessä, että tarvetta olisi itselläkin? Kiitos kaunis etukäteen!

  Cajsa

  VastaaPoista
 2. Hei vaan,

  tässä ainakin meidän kohdalla hyväksi havaitun Leppäsen Pekan yhteystiedot:

  http://www.directa.fi/yritykset/8007608/Lepp%C3%A4nen+Pekka+Sakarias/

  Meidän talon myyjille olivat kaupungin rakennusvalvonnasta häntä suositelleet ja tapasin viime viikolla ELY-keskuksen arkkitehdin joka myös totesi että ko. tarkastaja on paras tällä seudulla vanhojen talojen suhteen. Työ oli perusteellista ja raportti ensiluokkainen, ollaan tehty yhteistyötä tosiaan nyt talon kunnostussuunnitelmankin tiimoilta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tästä on apua...!

  Cajsa

  VastaaPoista