maanantai 27. tammikuuta 2014

Kesän kaipuu

Naapuribarometrilla mitattuna talven selkä on taittumassa.

Tiedättehän te. Talvi on sellaista aikaa, jolloin kyhjötetään omassa kotona oman perheen parissa verhot kiinni neljän seinän sisällä. Kesällä ollaan sosiaalisia. Omakotitaloalueilla varsinkin naapureiden kanssa.


(Tässä kenties hieman vaikeasti avautuvassa kuvassa naapurusto kuljettaa pihajuhlissa lainassa ollutta putarhakatosta takasin varsinaiselle olinpaikalleen. Perusmeininki Strömsössä.)

Mutta nyt on kesä selvästi tulossa. Olemme nimittäin eilen harjoitelleet tulevaa kesää varten yhteisruokailua naapuriperheen kanssa, meillä oli amerikkalainen hampurilaislounas sämpylöitä myöten omatekemästi. Tänään samaiset naapurit saapuivat tuhoamaan eiliseltä vietnamilaisen ystäväperheopiskelijamme syntymäpäiväillallisilta jäänyttä banoffee-ylijäämäkakkua huutaen "Me ollaan taas täällä!". Että kyllä tässä kevättä kohti ollaan selvästi menossa.

Oi kesä, tule sinäkin taas pian.1 kommentti:

  1. Voi, että täälläkin kaivataan kevättä ja kesää. Tuntuu, että talvella sitä on tosiaan niin epäsosiaalinen, kun on vain kotona verhot kiinni.. Noooh, enää pari kuukautta niin on kevät! :)

    VastaaPoista