tiistai 26. lokakuuta 2010

Keittiöremontti etenee

Keittiö on edelleen samassa jamassa kuin syyskuussa, ja pienenä etymologisena väliheittona toteamme tähän ihan yks kaks yllättäen että "jama" on muuten kuoppa venäjäksi. Että semmosta.

Keittiöremontti sen sijaan etenee, koska remontin tulevaisuus riippuu paljolti muualla kuin itse keittiössä tapahtuvasta entisöintipuuhasta. Keittiön tulevat kaapit on roudattu yläkertaan, ja koska siellä oli anoppikullan suorittaman katon ja seinien maalausoperaation loppuunsaattamisen ansiosta suojattu lattia paperilla ja ylläpidetty vähän korkeampaa lämpötilaa, ajattelimme hyödyntää lämmityskustannukset ja maalata saman tien keittiön kaapitkin.

Yläkerrassa näyttää siis nyt tältä:Pellavaöljymaalin sai yllättävän hyvin telattua kaappien oviin pienellä, lyhytnukkaisella telalla. Maali levittyi tasaisesti ja tarpeeksi tiukkaan. Jälki on siis, sanoisinko, priimaa.

Myös laatikot on maalattu ja odottavat pakkasen pureman puolukan punaisia vetimiään:Vaan maalattavaa vielä riittää. Se on puuhaa, jota ei viitsisi millään aloittaa iltaisin töiden jälkeen, kun aikaa on niin vähän että valtaosa siitä menee vehkeiden esiin kaiveluun ja toisaalta niiden pois laitteluun. Esitän siis Pikku Tilliäiselle täten julkisen toiveen siitä, ettei hän aivan hetioitis tupsahtaisi maailmaan kun allekirjoittaneen 12-piikkinen aamukampa on loppuun lusittu, jotta kaapit ehtisi maalata loppuun.

Keittiön varustelussa on auttanut anopin lisäksi myös äiti, joka löysi kirpputorilta tämän valloittavan säilytysjärjestelmän:Säilytysominaisuutensa lisäksi tuo on sopivan suurpiirteinen huoneentaulu kielitieteilijän kyökkiin.

1 kommentti:

  1. Keittöremontti täydessä vauhdissa. Mielenkiinnolla odotellaan lopputulosta :)

    VastaaPoista