perjantai 15. maaliskuuta 2013

Teaser

Perinnemestarin nettisivuilla on maistiasia uudesta Perinnemestarin rintamamiestalokirjasta!Malliaukeamien (avautuvat sivun alalaitaan) joukossa on sisällysluettelo, joka saa ainakin minut toivomaan, että kirja putkahtaisi painosta ihan heti just nyt eikä vasta reilun viikon päästä. Vaikuttaa todella kattavalta ja kiinnostavalta paketilta. Ja sisällysluettelosta Asukkaat-kohdasta löytyvät myös eräät vispipuurokulhoa kellarin rappusilla pitävät rintamamiestalolliset...

Sähköistä kertovalta näyteaukeamalta tunnistan ainakin tuon oikean alakulman kytkinkaksikon. Siinä on nimittäin meidän verannan ja ulkovalon kytkimet. Hihii!


Kuvaaja kierteli haastattelun aikana melko pitkään ympäri taloa ja otti kuvia sieltä ja täältä. Tulee olemaan hauskaa selailla uunituoretta kirjaa ja bongata sieltä mahdollisia muitakin meidän talon yksityiskohtia. Tuon oman asukasjuttumme sekä meidän kellarista kirjaan tulevan osion olemme jo nähneet ja oikolukeneet mutta kirjan kokonaisuus on sitten ihan uutta asiaa.

Muistutuksena vielä, että blogissa on vielä neljän päivän ajan arvonta, jossa voi voittaa omakseen tämän Perinnemestarin rintamamiestalo -kirjan. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen.

Olen ollut jo kirjan tekovaiheessa ja nyt sen ilmestymisen lähestyessä vielä enemmän sitä mieltä, että Hannu Rinne on tehnyt tässä todellisen kulttuuriteon. Toivotaan, että kirja herättää runsaasti keskustelua ja saa näkyvyyttä - korjausrakentaminen jos mikä on akuutti asia jo nyt, saati sitten yhden tai kahden vuosikymmenen päästä. Eikä pelkästään rintamamiestalojen vaan koko suomalaisen rakennuskannan osalta. 

2 kommenttia:

  1. Haluaa tuon kirjan kans heti. Noi pistorasiat on talossa parasta - myös omassa (tässä linkki omaan blogikirjoitukseeni joskus vuodenvaihteessa) http://sikseskiva.blogspot.fi/2012/12/kaikkea-muuta-muttei-sisustusta.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta linkistä, jotenkin oli mennyt sinun blogisi ihan ohi! Laitan seurantaan oitis :)

    VastaaPoista