keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kirja-arvonnan tulos

Tänään kello 14 kahden virallisen valvojan läsnäollessa suoritettiin taloudessamme juhlallinen Perinnemestarin rintamamiestalo -kirjan arvontatilaisuus. Esikoinen toimi onnettarena, lievästi myrtyneenä koska ei saanut katsoa Koalaveljeksiä.


Hoo-op, onnettaren kätönen sukeltaa kunnianarvoisaan perintömaljaan, jossa odottaa 55 kappaletta arvontaan osallistunutta nimilippua.


Tässä välissä onnetar kieltäytyi valokuvausyhteistyöstä niin pontevasti, että avuksi piti pyytää ne edellä mainitut Koalaveljekset. Katse tiukasti televisiossa, voittaja-arpa tiukasti hyppysissä. Ja kuten tästä jo näkyykin, on voittaja...


Susanna, se Susannan työhuoneen sellainen!


Susannalle postitan pikimmiten tänään ensimmäistä kertaa omiinkin hyppysiini saamani kappaleen Perinnemestarin remonttikirjaa. Kaikkia muita kiitän lämpimästi osallistumisesta ja vielä lämpimämmin kaikista niistä hauskoista, ihanista ja houkuttelevista bloggausehdotuksista, joita arvontaan jätitte! Palaan niihin ihan erillisen postauksen kera, koska niissä oli niin paljon kaikkea sellaista, mihin on ehdottomasti tartuttava. Ajattelin, että aloitan blogissa jonkinlaisen Lukijan toivejuttu -sarjan, jossa vuorotellen pyrin käymään kaikki toivomuksenne läpi. Mitä tulee niihin monen toivomiin valokuviin ja visuaaliseen puoleen yleensäkin, siihenkin on luvassa parannusta.

Perinnemestarin remonttikirjaa olen ehtinyt itse tänään vain pikaisesti selailemaan, mutta selailun perusteella se kannattaa kyllä jokaisen vähänkin perinnehenkisesti suuntautuneen vanhan talon omistajan ja erityisesti toki rintamamiestalollisen hankkia. Kirjassa on paljon tarkkaa ja kattavaa remonttiasiaa, mutta tuhti annos myös tunnelmaa ja tarinoita. Ja ainakin minun mielestäni kirja on hyvin kaunis katseltava, paljon kivoja valokuvia kaikesta mahdollisesta asiaan ja aikakauteen liittyvästä. Esittelen kirjan myös täällä kunhan perehdyn siihen vähän enemmän - olen mielessäni budjetoinut sille aikaa pääsiäispyhinä.

Meidän osaltamme ihmetytti lähinnä se, miten olemme onnistuneet keskellä katto- ja ikkunaremonttia luomaan sellaisen siisteyden illuusion, mikä meillä otetuista kuvista näkyy. Voin vakuuttaa, että kyseessä on todellakin vain illuusio.


Hieno kirja, ja hieno ja arvostettava kulttuuriteko Hannu Rinteeltä. Kirjan voi tilata omaksi vaikkapa suoraan Hannulta perinnemestari.fi -sivujen kautta, mutta saa sen omaksi myös kirjakaupasta, joko nettisellaisesta tai sitten ihan fyysisesti olemassa olevasta.


3 kommenttia:

 1. Hii, kyllä onnetar nyt osasi oikeassa kohdassa minua suosia. Kiitos tuhannesti. Myös koalaveljeksille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja lähti tänään ja puoliso oikoluki sukunimesi väärin pakettikorttiin, mutta luulen, että olet tottunut siihen...

   Koalaveljeksissä on lastenohjelmagenren ärsyttävin ja korvamatoisin tunnari!

   Poista
 2. En ollut kyllä aikaisemmin ajatellut, mutta nyt on ihan pakko ostaa tuo! Olipas hyvää mainosta :)

  VastaaPoista