torstai 10. tammikuuta 2013

Ennakkovaroitus! Muutoksia tulossa!

Olen tässä suorittanut kaikenmoisia kokeiluja uuden Bloggerin uusilla ulkoasumahdollisuuksilla ja siksi varoitan teitä: Olen aikeissa muuttaa blogin ulkoasua lähiaikoina.

Minä olen kaavoihin kangistuvaa tyyppiä enkä tykkää siitä, että asioita mennään sörkkimään. Tabloid-kokoinen Hesari, firmojen uudet visuaaliset ilmeet ja suosikkiblogien uudet ulkoasut saavat minut kavahtamaan. Lienee tarpeetonta sanoa, että noin kahdessa päivässä minä, kuten kuka tahansa ihminen, totun uuteen ulkoasuun enkä enää entistä muistele. Mutta kangistun silti kaavoihini. Jos joku lukija on vastaavaa sorttia, ajattelin aloittaa henkisen valmennusprosessin. 

Ei täällä silti mikään niin kauheasti muutu. Tuon bannerikuvan värkkäsin täpinöissäni kun vielä asuimme vuokrakasarmissa, enkä siitä luovu. Värimaailmakin saa pysyä hailakan viiskytlukulaisena, luulen ma. Mutta jotain uutta kumminkin, kohtapuoliin. 

Syy on se, että tämä nykyinen ulkomuoto on sen vanhan Bloggerin asetuksilla pikkuisen perusmallista muokattu, eikä se taivu uuden Bloggerin säätöihin. Haluaisin blogiin talosta, meistä ja remontista kertovat perustiedot tuohon ylös välilehtiin, mutta kuten kuvasta näkyy, niitä ei saa tähän malliin kovinkaan kivasti laitettua. Ja jos välilehtikohtaa haluaa muokata, pitää vaihtaa koko höskä. 

No niin. Nyt olen saanut kaikki odottamaan jotain visuaalista ilotulitusta ja pettymys on karmea, kun mitään dramaattista ei tapahdukaan. Yrittäkää kestää, tämä nyt vaan on tämmöinen blogi missä kirjallinen sisältö lienee objektiivisesti arvioiden kaikkien mielestä parasta antia ja ulkoiset avut lähinnä sivuseikkoja. 


2 kommenttia:

 1. "henkisen valmennusprosessin"

  - Apua! Ei!
  Ei muutoksia!
  Kaiken pitää pysyä niinkuin ennenkin. Ihan liikaa kaikki muuttuu koko ajan....
  Vastustan!
  Huoh....
  Helpotti hetkeksi. Ehkä.

  VastaaPoista