torstai 28. huhtikuuta 2011

Merkittäviä hankintoja

Tuo Merkittäviä hankintoja -kategoria juontaa juurensa erääseen esinaiseeni, joka käytti tätä termiä esitellessään shoppailujaan. Shoppailu kohosi aivan toiseen sfääriin kun sitä kutsuttiin nimellä "merkittävä hankinta".

Meillä on tehty yksi sellainen, kas tässä:Tämä liki uuden perheenjäsenen statuksen saanut vempele on siis nimeltään kääntöpöytäsaha, ja sen on tarkoitus ratkaista kaikki remonttiongelmat ainakin puutavaran saralla. Akuuteimpana niistä on saunan projekti nimeltä karmilankku.

Minä olen hyödyntänyt upeita kevätpäiviä riehumalla orapihlaja-aidan kimpussa. Saavutusta himmentää hieman se, että tuo kuva on otettu toissapäivänä, ja kottikärryt nököttävät edelleen tuossa samassa paikassa, sama lasti kyydissään.Syytän kottikärrytilanteesta taas tätä pienintä perheenjäsentä, joka on myös nauttinut keväästä lisäämällä ajanvieterepertuaariinsa myös valvetilassa tapahtuvan ulkoilun.Naapurissa kävi pari päivää sitten ensivierailulla kuuden päivän ikäinen pieni ihminen. Hänet tavattuamme menimme verannalle katsomaan omaa pientä ihmistämme ja totesimme, että joku on käynyt vaihtamassa pienen vauvamme salaa isoon vauvaan.

Jos aika ei ala kulua hitaammin, hän menee kohta kouluun.

9 kommenttia:

 1. Aika kuluu tosiaan nopeesti. Ihan myös noiden kottikärryjen tyhjentämisen kannalta. Mun mielestä niitä on kiva täyttää, mutta se tyhjentäminen on jotain niin aikaavievää! Mä voisin itse täyttää ne ja palkata jonkun tyhjentäjän. Paikka vapaana ja saa palkkioksi raitista ulkoilmaa!

  VastaaPoista
 2. Ei täälläkään kottarit tunnu tyhnevän vaikka ne jättää itsekseen pitkiksikin ajoiksi, heh heh. Mutta kunnon työkalut on ihan ehdoton, samoin kuin se että niitä työkaluja ei tarvisi joka kerta etsiä ja asentaa käyttövalmiiksi... silloin homma etenee. Ja semmoistakin asiaa vielä, että mulla olis tunnustus tälle blogille omassani:).

  VastaaPoista
 3. Mä niin tunnistan noi kottikärryt. Tuntuu, että aina jää työt kesken lasten takia. Toisaalta opettaa kärsivällisyyttä. Kaikki työt valmistuu aikanaan ajan kanssa. Yhtenä iltana haravointia, toisena kottikärryn täyttöä ja seitsemäntenä kottikärryn tyhjennys, kun on taas sopiva tilanne tehdä asialle jotain.

  Meidän kolme vuotiaat esikoiset auttaa jo pihatöissä. Yksi ilta kärräsivät lasten kottikärryillä kolme-neljä lehtikasaa tuonne ryteikköön, meidän jutellessa naapureiden kanssa. Sen verran piti avittaa, että täytin aina kottikärryn. Tänään innoissaan tekivät kanssani klapipinoa.

  VastaaPoista
 4. Aika todella kuluu nopeasti. Esikoistyttäremme oli vasta vauva. Ja syksyllä hän aloittaa esikoulun.

  Meillä on ollut tähän asti melko vähän pihatöitä, kun olemme asuneet rivitalossa pienenpienen pihan kera. Heinäkuusta alkaen onkin sitten 1500 neliön tontti hoidettavana. Jännityksellä odotan kykenenkö pitämään ruusupuskat ynnä muut istutukset hengissä... :D

  VastaaPoista
 5. Tää on vähän noloa (kuulostan joltain stalkkerilta), mutta löysin bloginne sattumalta ja kiinnostaisi kysyä saanko tulla joskus kurkkaamaan projektianne ihan IRL. Asutaan tässä lähistöllä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kohtalotovereille kannustavista puheenvuoroista :)

  Ja Milla: totta kai voi tulla käymään :)

  VastaaPoista
 7. No mä mietin, että onko tää ollenkaan sama blogikaan kun täällä on noin hienosti kasvanut vauva.. ;D

  Ja hei, itsellä on vielä tuoreessa muistissa miten toi kottikärryhomma toimii kerrostaloasujalla. Se on ns. pahvilaatikko eteisessä. Sisältönä voi olla eri vuoden ajan vaatteet, lasten leluja, kirpputoritavaroita, "tärkeitä" papereita...Mutta kuluu vähintään kuukausi, ennen kuin tuo laatikko siirtyy itsestään kellariin tai ullakolle.

  ps. hieno kääntöpöytäsaha!!! :)

  VastaaPoista
 8. Hei, unohdin vallan seurata vastasitko, mutta tänään sattumalta multa kysyttiin olenko jo teillä vieraillut, niin muistui mieleen. Onko mitään väliä ajankohdalla? Tuntuu jotenkin hassulta vaan pihaan pölähtää...

  VastaaPoista
 9. Laitatko vaikka viestiä osoitteeseen asiakarual(miumau)netti.fi niin sovitaan joku aika!

  VastaaPoista