keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Sulo Vilénin naapurissa

Paljastettakoon, että muuten oikeinkin sympaattisella aviosiipallani on eräs paha vika, nimittäin pitkälle kehittynyt Sulo Vilén -syndrooma. Tunnetaan myös "ostin kun halvalla sain" -oireyhtymänä. Vastapainona tälle onneksi varsin harvoin iskevälle taudille hän ei normaalioloissa suostu ostamaan yhtään mitään.

Koska Vilénin Sulo on arjessamme kuitenkin läsnä ja minulle tästä legendaarisesta hahmosta tulee aina mieleen se ohitustien takia paitsioon jäänyt huoltoasema, on siis loogista yhdistää tuleva naapurimme Shell myös Tankki täyteen -sarjaan. Valitettavasti en löytänyt yhtään huoltoasemakohtausta tähän hätään mutta tässä kuitenkin Reinikaisen aikakirjoihin jäänyt remonttitarina:Asuminen huoltoaseman naapurissa hirvittää hieman. Miten paljon autojen äänet häiritsevät, miten kauhean rumalta se näyttää, leijaileeko sieltä karsinogeenisia pienhiukkasia, saako sitä mitenkään piiloon, kuinka kauan kuusiaita kasvaa.

Toisaalta, kun taas positiivisesti ajatellaan, pihalla vietetään aikaa erityisesti kesällä, ja kiitos Annan istuttaman pihasyreenin, huoltoasema näyttäytyy kesäisin meidän puolelle alla olevassa asussa. Etsi siis kuvasta Shellin logo:Ehkä tuon jotenkin kestää.

2 kommenttia:

  1. Sulo Vilen-toiminta on tuttua, mutta myös tarpeellista näin vanhassa talossa asuvalle. Niitä löytöjä ei tule ihan joka päivä vastaan, ja kun tulee halvalle niin onhan se ostettava pois :D
    Hienon projektin olette ottaneet elämäänne mukaan, ilolla jään lukijana seuraamaan.

    VastaaPoista
  2. Juu, on se näinkin :) Toisinaan vaan nuo Sulon ostokset tuntuvat olevan niin kovin kaukana arjen tarpeista...

    Vilkaisin blogiasi nopeasti ennen kuin Nukkumatti kutsuu, onpa teillä tosi kaunis ja viihtyisä koti!

    VastaaPoista