tiistai 25. joulukuuta 2012

Arkihuolesi kaikki heitä

Joulupukki toi keltaiseen taloon sen sortin uutisia puolison työrintamalta, että ensi keväänä meillä hyvin todennäköisesti taas reippaasti remontoidaan. Asioilla on puolensa, ja huonoissakin uutisissa aina ne hyvätkin aspektit kun vaan jaksaa käännellä katsantokantaa oikeaan vinkkeliin.

Joulustressiä ei päässyt tänä vuonna tulemaan, koska jouluksi karattiin ukin ja mummon luo. Mutta pitihän kotiinkin jotain joulua laittaa:


Tässä koristuu kuusi pyykkivuoren katveeseen...


Ja tässä joulukukka mallia suomalainen sisu - tuo on joulutähti, joka ryhtyi viime joulun jälkeen kasvamaan. En ole sitä raaskinut heittää poiskaan kun se näyttää voivan mainiosti. Kai siihen olisi saanut jotenkin punertumaan nuo ylimmät lehdetkin, mutta jäivät nyt vihreiksi tänä vuonna. 


Rauhallista ja hyvää joulunaikaa kaikille lukijoille, tutuille ja tuntemattomille, lähellä ja kaukana! 

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Ja onhan siinä eittämättä puolensa, että ehtii välillä myös edistämään remonttiprojektia. Kiireisen syksyn jälkeen on meilläkin nyt ollut sen verran löysempiä päiviä joulun tienoilla, että ihan on alkaneet remonttisuunnitelmat pyöriä päässä. Ehkä se on hyvä merkki; pari viikkoa sitten ei olis voinut vähemmän kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontissa on tosiaan noita nousuja ja laskuja. Meillä alkaa vasta nyt helpottaa karmea kattoremonttinääntymys, toki syksykin on ollut aika extremeä tämän perheemme konepajateollisuuden pätkätyöläisen hajasijoituksen takia. Ainakin blogin soisin virkistyvän kun puoliso on taas kotona...:)

   Poista
 2. Kiitos kivasta blogista ja kaikkea hyvää ensi vuodelle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ensi vuodelta odotamme ennen muuta niitä luvattuja (tai ainakin melkein) Varpanen-päiviä...!

   Poista
 3. Hyvää joulua onnekasta omakotiasumista ensi vuodelle! Rintsikkafoorumilta jo varmaan vuosi sitten bongasin blogisi ja säännöllisesti täällä vierailenkin. Ajattelin vain kiittää, tervehtiä ja jättää kerrankin puumerkkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset toivotuksista ja samaa sinnekin, kiva aina kuulla että ei näitä tarinoita tyhjyyteen huutele.

   Poista