keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kunnallisvaaleja ja asuntomessuja

Kuten jo aiemmin vihjaisin, on Huopakattomiehenä tunnettu puolisoni ehdolla Mikkelin valtuustoon tulevissa kunnallisvaaleissa. Äänestäkkee, äänestäkkee, hyvät mikkeliläiset lukijat - kaikki rakennusperinnön ystävät saisivat Panusta innokkaan edustajan itselleen. Lisäksi ehdokas edustaa ainakin perheessämme tyyntä, rauhallista ja sovittelevaa mutta jämäkkää järjen ääntä, joka on nähdäkseni perhe-elämän lisäksi myös kunnallispolitiikassa ainoastaan positiivinen ominaisuus. 

En malta nyt olla julkaisematta täälläkin puolison tänään Mikkelin seudun vihreitten vaaliblogiin kirjoittamaa juttua aiheesta kaupunkimme hakemat vuoden 2017 asuntomessut ja niiden sivuteemana korjausrakentaminen, nimenomaan rintamamiestalojen kunnostaminen. Blogi ja juttu löytyvät tästä. Mitä mieltä olette ideasta? 

Ja jos kiinnostuit itse ehdokkaasta, voi Panuun tutustua lähemmin näissä nettiosoitteissa:

3 kommenttia:

 1. Toisen kaupungin vihreä kunnallisvaaliehdokas ainakin kannattaa sekä Huopakattomiestä että ehdotusta Mikkelin rintamamiestalokannan integroimisesta asuntomessujen teemaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Minulla tosin tulee mieleen ikävä esimerkki kotikaupungistani, jossa oli joskus 80-luvulla asuntomessut. Hyvin säilynyt 1900-luvun alkupuolella rakennettujen talojen alue otettiin osaksi asuntomessuja ja talot "korjattiin" energiatehokkaammiksi. Lopputuloksen saattaa arvata. Talojen omistajat saivat remontointiin tukea, joten hyvin iso osa asukkaista tarttui tilaisuuteen ja harva talo jäi ennalleen.

  Pystyisikö messujen teeman rajaamaan nimenomaan perinteiseen korjausrakentamiseen?

  VastaaPoista
 3. Peukkuja Huopakattomiehelle vaaleihin!

  Minustakin idea perinteiseen korjausrakentamiseen keskittyvistä asuntomessuista on hyvä. Meillä Imatrallahan on tainnut käydä juuri noin kuin Paula tuossa juttelee, liekö sama kaupunki.

  VastaaPoista