maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannuksen sisustusvinkki

Joka julkaistaan tietysti vasta juhannuksen jälkeen. Ei tässä ehdi bloggaamaan. Kattoremontti on kesken, ikkunaremontti painaa päälle, samoin huonekalujen maalinpoisto- ja maalausprojektit ynnä portin ja pyykkitelineen maalaaminen ja sata muuta pienempää asiaa. Argh.

Joka tapauksessa, tässä se vinkki: Jos muu huushollisi on niin sotkuinen, että kesäinen kukkakimppu uhkaa kadota kaaokseen, voit aina sijoittaa kukkakimpun vessaan - siellä sitä tulee kiireisemmänkin emännän ihasteltua ainakin muutaman kerran päivässä. Jos asut alkuperäiskuntoisessa rintamamiestalossa, vessa on iisäksi niin pieni ettei sinne saa tehokkainkaan sottapytty kovinkaan pahaa kaaosta aikaiseksi joten kukkakimppu esiintyy edukseen.


Ja lisää ahdistusta: Kukkakimppu on kerätty kotipihalta, joka on naapurin anoppia lainatakseni edelleen ihanasti luonnontilainen. Tänään aurinko paistoi risukasaan sentään sen verran, että luonnontilan rajaaminen edistyi kun välityömarkkinoilta tilaamani aita ryhtyi valmistumaan.


Vaikka miten positiivisesti ajattelisi, niin kyllä tämä huusholli silti kaikkine ikuisuusremontteineen välillä ahistaa. Ahistukseen saattaisi auttaa se, että kävisi joskus jossain muuallakin eikä vain nyhjöttäisi täällä kotosalla. Tuumasta toimeen: päätimme paeta koko kollektiivin voimin ensi vuonna Ameriikan Hetan luokse pitkälle visiitille. Ameriikan Heta kävi juhannuksena kattotalkoissa ja on tähän mennssä ainut naispuolinen, joka on osallistunut kattoremonttiin telineiltä käsin, vasaraa heiluttaen.

Heta on super-Heta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti